Právě vysíláme

Mladá lovkyně se na Instagramu chlubí zabitými zvířaty. Pózuje s nimi i ve spodním prádle!

26. listopadu 2019 9:10
Mladá lovkyně se na Instagramu chlubí zabitými zvířaty. Pózuje s nimi i ve spodním prádle!

Lidé zvířata lovili už v pravěku a ať si o této aktivitě myslíme cokoliv, je dost možné, že lov vlastně nikdy nezanikne. I devětadvacetiletá blondýnka Lucy Rose z Nového Zélandu zabíjí zvířata a dělá jí to prý radost. Kromě toho své úlovky zveřejňuje i na Instagramu, kde s nimi pózuje opravdu nevhodným způsobem.

Lucy začala lovit v době, kdy poznala svého přítele. Zabíjení zvířat ve volné přírodě ji prý velmi uchvátilo a lov přímo miluje. Způsob, jakým se chlubí se svými úlovky, je však hodně zvláštní. Pohledná blondýnka totiž na sociální sítě umísťuje fotografie z lovu, kde má na sobě mnohdy oblečené jen bikiny a s úsměvem od ucha k uchu pózuje například s mrtvým divočákem.

Tato obrovská neúcta k mrtvým zvířatům pochopitelně lidem vadí a Lucy dostává denně hned několik nenávistných zpráv. Někteří lidé jí dokonce i přes internet vyhrožují smrtí. Mladá lovkyně se však proti kritice vehementně brání a tvrdí, že její způsob zabíjejí zvířat je rozhodně humánnější než zabíjení ve velkochovech. „Přijde mi divné, že lidé nemají problém s tím, že jdou do supermarketu a kupují maso, které je zabalené a bylo zabito někým jiným, ale mají problém s tím, když zvíře zabiju já,“ říká maminka dvou dětí, která prý na lov vyráží s celou svou rodinou. Nejčastěji pak společně loví prasata, jeleny a kozy, jejichž maso údajně využívají pouze k vlastní spotřebě.

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat