Právě vysíláme

Mladík chodí s šedesátiletou, o peníze mu prý nejde

14. června 2021 9:10
Mladík chodí s šedesátiletou, o peníze mu prý nejde

„Vypadá jako tvoje babička,“ slýchává často třiadvacetiletý Quran, když si vyjde do společnosti s přítelkyní Cheryl, která je o sedmatřicet let starší než on. Sama se však cítí jako mladice, což dokazuje i zábavnými videy, která sdílí na TikToku.

Quran není první přítel Cheryl, který je výrazně mladší než ona. Zatímco jí je šedesát, jejímu předešlému partnerovi je nyní osmatřicet a má s ním dvě děti. I proto si rodina ženy z výrazného věkového rozdílu mezi jejich matkou a aktuálním přítelem příliš vrásky nedělá. A podle Qurana respektují vztah i jeho rodiče, ačkoliv jsou mladší než Cheryl.

Přestože si z Qurana přátelé dělají srandu a neustále všude slyší věty typu „vypadá jako tvoje babička“, on je ve vztahu spokojený. Jeho přítelkyně se totiž cítí mladá duchem a natáčí spolu s ním zábavná videa na platformu TikTok. Líbají se na nich, tancují či se pouze objímají.

„Nejde mi o to, jak vypadá. Všichni přece nějak vypadáme a můžeme s tím snad něco dělat? Nejdůležitější je, co máme v srdci,“ uvedl mladík, kterého mnozí obviňují, že je se ženou pouze pro peníze. To si však vyprošuje.

K nenávistným vztahům se naopak oba staví čelem a s fanoušky si povídají o svých vlastních démonech. Například Cheryl se přiznala, že trpí poruchou příjmu potravy. Zkazit náladu si však nepřejícími lidmi nedají. „Nenecháme je vyhrát,“ shodují se.

Cheryl a Quran, zdroj: TikTok

 

 

Články, které by tě mohly zajímat