Právě vysíláme

Mladý milovník tetování a piercingů si nechal pod kůži voperovat pavouka!

21. května 2019 15:10
Mladý milovník tetování a piercingů si nechal pod kůži voperovat pavouka!

Žijeme v době, kdy na tetování ani na piercingu není nic zvláštního. Lidé zachází se svým tělem, jak sami uznají za vhodné. Pro některé je však pár kérek málo a pouští se do naprostých extrémů.

Australan Ethan Bramble patří mezi ty, kteří se svým tělem dělají šílené věci. Mladý tatínek malé holčičky drží ve svých 22 letech titul muže s nejvíce úpravami na těle a jak sám tvrdí, má celkem 150 tetování a přes 40 piercingů, včetně rozdělení jazyka a odstranění pupíku. S úpravami začal ve svých 11 letech, kdy si nechal roztáhnout ušní dírky a od té doby je z něj na pohled úplně jiný člověk.

Ačkoliv vám může přijít odstranění pupíku dost zvláštní, Ethan se svým tělem provedl ještě něco mnohem podivnějšího. Pod kůži si nechal voperovat umělého pavouka a s nezvyklou úpravou se pochlubil v australské televizní show.

Ethan je dospělý muž a se svým tělem si může dělat co chce. Ve výchově své dcery je však dost přísný a ačkoliv ho holčička často prosí, zda si také může udělat piercing, táta jí to razantně zakazuje a tvrdí, že do osmnácti let si může leda tak propíchnout uši.

 

Zdroj: Mirror

Články, které by tě mohly zajímat