Právě vysíláme

Mladý muž se rozhodl odměnit adoptivním rodičům za jejich péči. Postavil jim luxusní vilu!

25. ledna 2020 16:10
Mladý muž se rozhodl odměnit adoptivním rodičům za jejich péči. Postavil jim luxusní vilu!

Nanay a Tatay z Filipín byli chudí a neměli moc peněz. Přesto se ale rozhodli adoptovat malého chlapce a změnit mu život. A ten se jim za to v dospělosti pořádně odměnil.

Manželé adoptovali tříměsíčního chlapečka jménem Jayvee. Společně s ním pak žili v miniaturním domě, a i když neměli peníze a nemohli mu dopřát život v luxusu, zahrnuli ho láskou a péčí.

Z malého Jayveea vyrostl úspěšný a vzdělaný muž, který nyní vydělává velké peníze. A protože nikdy nezapomněl na to, díky komu mohl chodit do školy a dál se rozvíjet, rozhodl se všechnu lásku svým adoptivním rodičům oplatit.

Nanay je prodejce, Tatay je vrátný. Bylo mi 3 měsíce, když mě adoptovali. Život byl velmi obtížný. Bydleli jsme v bytě o rozloze 21 metrů čtverečních. Musel jsem sice pracovat i jako student, ale zase jsme byli velmi šťastní,“ řekl nyní již dospělý muž pro server BoredPanda, který si pro rodiče připravil úžasné překvapení. Za své peníze jim totiž nechal postavit obrovskou a luxusní vilu, ve které nyní Nanay a Tatay žijí a bydlí v takovém přepychu, o kterém se jim nikdy ani nezdálo.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat