Právě vysíláme

Model žaluje KATY PERRY: „Stáhla mi kalhoty, aby všem ukázala můj penis,“ tvrdí.

14. srpna 2019 13:10
Model žaluje KATY PERRY: „Stáhla mi kalhoty, aby všem ukázala můj penis,“ tvrdí.

Model Josh Kloss, který účinkuje v klipu Katy Perry Teenage Dream, obvinil zpěvačku z nezákonného sexuálního jednání.

instagramovém postu, který vypublikoval před pár dny na svém profilu, se svěřil s událostmi, které se odehrály před několika lety na párty, na které byl on i zpěvačka přítomni.

Podle něj chtěl Katy Perry představit své přátele, ale když se otočil, stáhla mu zpěvačka kalhoty a spodní prádlo, jak nejvíc to šlo. Jak píše Kloss ve svém příspěvku, „chtěla ukázat můj penis svým gay přátelům na párty.“

„Umíte si asi představit, jak trapně jsem se cítil,“ pokračuje Kloss. Práci na zmíněném videoklipu přitom označil za „nejvíc matoucí, urážející a znevažující“ ve své kariéře.

V dalším postu zveřejnil Josh fotografii sebe a Kim Kardashian a napsal, že v minulosti spolupracoval jak s Kim, tak s Kylie Jenner a obě dvě se k němu chovaly s respektem.

K celé aféře se vyjádřil i člověk, který na inkriminované párty rovněž byl. Wujek napsal do komentářů pod Joshovým postem: „Oh, hell, no… This is such bulls***. Katy would never do something like that.“ (Ani náhodou… Tohle je naprostá kravina, Katy by nikdy nic podobného neudělala.)

Sama zpěvačka, ani její mluvčí se k záležitosti zatím nevyjádřili.

Zdroj: www.insider.com

Články, které by tě mohly zajímat