Právě vysíláme

Modelce byl odepřen luxus v letadle. Nad letem v ekonomické třídě si „postěžovala“ na Instagramu!

22. září 2019 14:10
Modelce byl odepřen luxus v letadle. Nad letem v ekonomické třídě si „postěžovala“ na Instagramu!

Modelka Winnie Harlow byla nucena pro jednou cestovat letadlem v ekonomické třídě a ihned se z toho stalo na Instagramu pozdvižení. Co populární kráska napsala tak moc hrozného, že se na ní sletěl obrovský hate?

Modelka zveřejnila fotografii, kde spí na sedadle ekonomické třídy a připsala ke snímků popisek, který její sledovatele vůbec nepotěšil. Winnie v něm totiž vysvětluje, proč se musela vzdát byznys třídy a cestovat „pouhou“ ekonomickou. „Nespala jsem čtyři dny a zrušili mi let. Úžasný letištní personál nás s mým týmem dostal do nejrychlejšího letu, ale museli jsme se vzdát sedaček v byznys třídě, abychom to stihli na focení druhý den v šest ráno. Vím, že to pro všechny nemusí znít jako problém, ale když je letadlo vaší postelí a let jedinou možností se během náročných měsíců vyspat, je to únavné. Navzdory tomu jsem vděčná, cesty boží jsou nevyzpytatelné a všechno se děje z nějakého důvodu. Každý den není luxusní, musíte udělat, co je potřeba, abyste byli v životě úspěšní,“ napsala Winnie a řada fanoušků považuje její vyjádření jen za ufňukané brečení rozmazlené modelky, který byla nucena vzdát se luxusu a cestovat mezi „spodinou“.

„Ale ne, ty chudinko. Přikoupila sis navíc sedačku, abys mohla hodit nohy nahoru a nemusela sedět vedle nás obyčejných? Taky je důležité si obléknout overal Prada, aby všichni viděli, že ty do ekonomy opravdu nepatříš,“ zněl například jeden z komentářů. „Některé děti musejí pěšky chodit kilometry do školy. Ach bože, ty chudinko,“ napsal další ze sledujících.

Po kritice se Winnie o celé situaci vyjádřila do médií, kde uvedla, že jejím záměrem rozhodně nebylo si stěžovat. Pouze se mělo jednat o prohlášení a ukázku toho, že ani ona si nežije jen a jen v luxusu.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat