Právě vysíláme

Modelka HEIDI KLUM sdílela dojemné video, jak svého manžela kvůli koronaviru líbá přes plexisklo

16. března 2020 13:10
Modelka HEIDI KLUM sdílela dojemné video, jak svého manžela kvůli koronaviru líbá přes plexisklo

Německá modelka Heidi Klum šla do domácí izolace poté, co jí celý týden bylo špatně. Šestačtyřicetiletá topmodelka a televizní osobnost v novém příspěvku uvedla, že ačkoliv je situace těžká, je třeba dodržovat pokyny lékařů.

Těžká situace pro všechny

Topmodelka Heidi Klum musí se svým manželem (zpěvákem Tomem Kaulitzem) držet kontakt pouze skrz plexisklo. Heidi na Instagramu uvedla, že jí bylo celý týden špatně, a tak se rozhodla, že se podrobí testu na koronavir a půjde do izolace. Její manžel udělal totéž, jelikož se po návratu ze zahraničního turné a také se necítil nejlíp.

Modelka a porotkyně známé televizní soutěže Amerika má talent nyní na Instagramu sdílela dojemné video, jak dává svému manželovi pusu přes plexisklo. Rodačka z německého Bergisch Gladbachu rovněž vyzvala svoje sledující, aby dodržovali pokyny doktorů a nechodili mezi lidi.

Text v překladu zní:
Jako mnozí z vás, mně také tento týden nebylo dobře. Můj manžel, jenž se před pár dni vrátil z turné, se taky cítí nemocně. Abychom byli v bezpečí, držíme se od sebe do té doby, než dostaneme zpět výsledky z testů na koronavir. Nechceme šířit bacily a riskovat nákazu ostatních, i sami sebe! Přestože ho chci obejmout a políbit, je důležité udělat tu správnou věc a nešířit to dál. Žijeme v podivné době, ale v těchto momentech si uvědomíte, co je opravdu důležité: vaši nejbližší a jejich bezpečí. Nyní se potřebujeme distancovat od ostatních, abychom byli ohleduplní. Jsme v tom všichni spolu. Prosím, poslouchejte úřady a zůstaňte doma, pokud můžete, a také se fyzicky od ostatních distancujte. Hlavně pokud se necítíte dobře. Vidím ty krásné věci, které lidé dělají pro ostatní, a dává mi to naději. Posílám vám spoustu lásky a pozitivní nálady. Spolu se z toho dostaneme, ale musíme být proaktivní, abychom v budoucnu byli opět zdraví a šťastní.

 

Zdroj: LadBible, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat