Právě vysíláme

Modelka se chlubila vozem posetým drahými křišťály. Auto je nyní poškozené a Ruska hledá viníka

22. listopadu 2021 14:22
Modelka se chlubila vozem posetým drahými křišťály. Auto je nyní poškozené a Ruska hledá viníka

Ačkoliv především policie už dlouho upozorňuje na to, aby se lidé na Instagramu nechlubili luxusním majetkem, spousta uživatelů je stále nepoučitelných. I jedna z ruských modelek dávala ráda na obdiv své drahé auto pokryté luxusními kamínky. Nyní jí však zbyly oči pro pláč.

Ruská modelka Daria Radionova se na svých sociálních sítích ráda chlubila svým luxusním vozem Lamborghini Aventador, jehož karosérie je pokryta dvěma miliony malých křišťálků od značky Swarovski. Celková hodnota auta je pak prý skoro 8 milionů korun.

Ačkoliv je sice auto poseté drahými kamínky možná pěkné a jistě i působivé, ani luxusní křišťálky nezabrání tomu, aby se při nehodě neponičilo. Na sociálních sítích se totiž objevily fotografie, na kterých jde vidět, že levá část strany byla poničena a podle modelky do vozu narazila modrá Vauxhall Zarifa, jejíž řidič prý po nehodě ujel.

Rozzuřená modelka nyní na internetu vypisuje finanční odměnu a chce viníka dopadnout. „Doufám, že tě dostihne karma,“ napsala pak k jednomu ze svých příspěvků.

Články, které by tě mohly zajímat