Právě vysíláme

Moji synové ten film nenávidí, řekla Shakira na adresu hitu Barbie

8. dubna 2024 13:44
Moji synové ten film nenávidí, řekla Shakira na adresu hitu Barbie

Film Barbie byl absolutním trhákem loňského roku a stal se dokonce 14. nejúspěšnějším filmem historie. Ne všichni jsou však ze snímku nadšeni. A nebojí se to dát najevo!

Emancipovaný film o slavné panence v podání Margot Robbie vyvolal obrovské nadšení, a dokonce se dostal i do nominací na Oscara. Málokdo se známých osobností se odvážil film negativně okomentovat. Shakira je tak patrně první z nich.

Kolumbijská zpěvačka je dvojnásobnou mámou dvou kluků. A jsou to právě její synové, kteří prý film Barbie nenávidí. „Kluci ten film absolutně nenávidí. Vnímali, jak moc oslabuje mužskou autoritu, sílu a sebevědomí. A já s nimi do jisté míry souhlasím,“ řekla zpěvačka. Jejím synové Milan a Sasha jsou ve věku 11 a 9 let.

„Vychovávám dva chlapce a ráda bych, aby se cítili mužní a zároveň dokázali respektovat ženy. Věřím i v to, že ženy mohou a mají mít práva a nástroje ke zvládnutí všeho na světě, přitom ale nemusejí ztratit svou ženskost. Muži i ženy zkrátka mají ve společnosti svůj smysl a účel. Mají se vzájemně doplňovat, cítit se vedle sebe dobře, a to by se nemělo popírat,“ dodala Shakira na adresu snímku, který se zabýval rolí ženy v dnešní společnosti.

Články, které by tě mohly zajímat