Právě vysíláme

Monica vyrazila na rande s Chandlerem! COURTNEY COX zveřejnila dojemný snímek s MATTHEWEM PERRYM

9. listopadu 2019 9:10
Monica vyrazila na rande s Chandlerem! COURTNEY COX zveřejnila dojemný snímek s MATTHEWEM PERRYM

Chandler a Monica patřili v kultovním seriálu Přátelé k nejoblíbenějšímu páru a tuto dvojici snad miluje každý fanoušek. A jak je známo, herci z Přátel zůstali kamarádi i 25 let po posledním natáčení a stále spolu tráví volný čas.

Když si Jennifer Aniston konečně založila Instagram a zveřejnila fotografií ze setkání všech šesti herců z Přátel pohromadě, naprosto tím zabodovala a Instagram v jednu chvíli dokonce i zbourala. Nyní její kamarádka Courtney Cox alias seriálová Monica zveřejnila snímek s oblíbeným Chandlerem a ačkoliv už asi rekord slavné kolegyně nepřekoná, i její fotografie zahřeje u srdce statisíce fanoušků.

„Hádejte, s kým jsem dneska byla na obědě. JÁ VÍM! Mohla bych být šťastnější?“ napsala Courteney ke společnému selfie s Matthewem Perrym. Její fotografii pak okomentovala i Lisa Kudrow a Jennifer Aniston slovy: „Matty! Miluju vás, lidi!“

Jak je vidět, herci z Přátel si opravdu velmi rozumí i v soukromí a vždy se rádi vidí. Do svých populárních rolí se už však asi nevžijí, protože pokračování slavného sitcomu nejspíše nikdy nevznikne.

via GIPHY

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat