Právě vysíláme

Monika Bagárová a Makhmud Muradov se definitivně rozešli

4. července 2022 9:10
Monika Bagárová a Makhmud Muradov se definitivně rozešli

Monika Bagárová a Makhmud Muradov už netvoří pár. Dvojice se rozešla jen pět měsíců poté, co se dala znovu dohromady. Jak zpěvačka uvedla, „společný život nám nedělá radost“. S dcerou se bude stěhovat do nového domu v Brně.

Zdá se, že tentokrát je to definitivní. Monika Bagárová oznámila na svých sociálních sítích rozchod s Makhmudem Muradovem. Dvojice se rozešla již koncem minulého roku, v únoru však zpěvačka potvrdila, že tvoří opět pár. „Musíme na našem vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme víc času trávit spolu,“ uvedla tehdy Bagárová.

Se zápasníkem se dali znovu dohromady především kvůli dceři. „Dali jsme tomu šanci jako rodiče, bohužel nám společný život nedělá radost,“ vysvětlila hudebnice. „Jsme lidi, máme city, věříme, doufáme, děláme chyby,“ dodala.

Na rozdíl od prosincového rozchodu, kdy se kompletně stáhla ze sociálních sítí, aktuálně žádnou pauzu neplánuje. „Jsem tu s vámi, žiju dál naplno! Každý den vedle malé, která je pro mě vším.“

Bagárová s dcerou se brzy odstěhuje do nového domu nedaleko Brna, kde žije její rodina. Jednopodlažní domek bude mít pět místností, vládnout mu budou bílá a světle šedá barva. Jeho součástí pak bude také velká zahrada.

 

Články, které by tě mohly zajímat