Právě vysíláme

Monika Bagárová i Makhmud Muradov potvrdili pozitivní test na Covid. Těžké příznaky je minuly

29. října 2020 11:10
Monika Bagárová i Makhmud Muradov potvrdili pozitivní test na Covid. Těžké příznaky je minuly

Zpěvačka Monika Bagárová přiznala na sociálních sítích pozitivní test na Covid-19. Naštěstí ovšem nemá těžké příznaky a stále se může starat o svou pětiměsíční dcerku.

Koronavirus bohužel dostihl i rodinu krásné zpěvačky. Moničin partner, profesionální zápasník Makhmud Muradov, rovněž potvrdil pozitivní test a musel i zrušit UFC zápas, který ho v těchto dnech čekal v Las Vegas. Po sociálních sítích však vzkázal, že se cítí dobře a jen musí vydržet desetidenní karanténu.

 

Pozitivní test pak oznámila i Monika. „Tak bohužel i já jsem pozitivní na Covid-19. Nemám žádný těžký průběh a díky bohu, Ruminka sem tam jen zakašle, jinak se směje a je stále veselá. Byla jsem první dny šíleně unavená a bolela mě hlava. Myslela jsem si, že to patří k tomu, že v noci vstávám k Rumince, a tak je tělo unavený a proste si potřebuje odpočinout. Dnes už necítím chuť ani čich. Jsme doma v karanténě a je nám smutno po tatínkovi, který je na tom stejně, ale bez příznaků, ve Vegas. Věřím, že to vše zvládneme a bude nám všem zase fajn,“ napsala zpěvačka na Instagram a je znát, že neztrácí pozitivního ducha. Jak navíc sama napsala, její malé miminko je zdravé a veselé. A to nejdůležitější!

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat