Právě vysíláme

MONIKA BAGÁROVÁ našla novou lásku! Její srdce si získal slavný drsňák

30. prosince 2018 11:10
MONIKA BAGÁROVÁ našla novou lásku! Její srdce si získal slavný drsňák

Monika Bagárová patří mezi nejkrásnější české zpěvačky. Není proto divu, že nápadníci se jen hrnou a půvabná brunetka si z nich může vybírat. Kdo si získal zpěvaččino srdce tentokrát?

Monika měla v minulosti několik vážných vztahů a naposledy chodila se slovenským hudebníkem Dávidem Hodkem. Vztah se však rozpadl v červnu tohoto roku a od té doby si zpěvačka užívala singl život.

Nyní je však všechno jinak a účastnice soutěže SuperStar si našla novou lásku. Moničino srdce si získal charismatický boxer Makhmud Muradov, který právě zažívá jeden úspěch za druhým.

Monika se o své lásce rozpovídala v rozhovoru pro server Extra.cz, kde mimo jiné uvedla, že s drsným fešákem chodí něco přes měsíc a je velmi zamilovaná. „Po posledním rozchodu jsem byla přesvědčená o tom, že budu hodně dlouho sama. Byla jsem z chlapů strašně smutná. Najednou jsme se ale potkali s Makhmudem, začalo mezi námi něco být a můj názor se změnil. Je tu několik let, sám se postavil na nohy, je to rodinný typ, strašně moc umí pomáhat lidem okolo sebe, ať to stojí cokoli a je to kdykoli. Má strašně krásná rodinná pouta a vlastně i ta přátelská. Navíc mě miluje takovou, jaká jsem. Je to člověk, který dá své city najevo a nemá potřebu přemýšlet nad tím, co na to řeknou ostatní,“ řekla.

 

Kdo podle vědců zemře a kdo přežije v poslední řadě Hry o trůny?

Články, které by tě mohly zajímat