Právě vysíláme

Monika Bagárová stále kojí tříletou dceru Ruminku. Neumím s tím přestat, říká zpěvačka

5. června 2023 13:22
Monika Bagárová stále kojí tříletou dceru Ruminku. Neumím s tím přestat, říká zpěvačka

Do jakého roku kojit malé dítě? To je otázka, kterou řeší mnoho maminek a toto téma i rozděluje společnost do dvou pomyslných táborů. Čím déle, tím lépe, myslí si evidentně zpěvačka Monika Bagárová, kterou svou tříletou dceru stále kojí.

Monika Bagárová má tříletou dceru Rumiu, kterou dle sociálních sítích nadevše miluje. Vztah matky s dcerou je navíc natolik úzký, že Momika holčičku stále kojí. Dle ní to totiž pomáhá k intenzivnějšímu emočnímu spojení. “Já to mám vlastně ráda, je to takové spojení s dítětem. Neumím to úplně rozseknout, abychom s tím přestali,” řekla Monika v rozhovoru v pořadu Mámy sobě.

Bagárová kojí dceru každný den před usnutím, a to je i důvod, proč holčička nepřespává u Moničiných rodičů. K přerušení kojení ovšem měla zpěvačka jednou velmi blízko. „Bylo období, kdy jsme byly doma 14 dní kvůli nemoci a Ruminka chtěla kojit třeba osmkrát za den. Z toho už jsem byla hotová, a tak jsem z internetu vyzkoušela jeden tip. Zafungoval, jenže pak jsem to večer nevydržela,” říká půvabná Monika.

Co myslíte? Je na čase s kojením u tříletého dítěte přestat, nebo je to ještě naprosto v pořádku? Hlasujte v naší anketě!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat