Právě vysíláme

Mrkněte se dovnitř mnohamilionového sídla EDA SHEERANA! Má vlastní hospodu i podzemní tunel

13. srpna 2019 11:10
Mrkněte se dovnitř mnohamilionového sídla EDA SHEERANA! Má vlastní hospodu i podzemní tunel

Kdybyste byli jedním z nejpopulárnějších zpěváků planety a byli tak nepředstavitelně bohatí (jako Ed Sheeran), nejspíš byste taky nelitovali investovat do sídla, kde vás nebude nikdo a nic rušit.

Do sídla, kde si postavíte vlastní hospodu a podzemní přístupovou chodbu a pro jistotu skoupíte taky desítky akrů půdy kolem včetně už postavených domů, abyste měli jistotu, že vám nikdo nekouká přes plot.

A přesně to Ed Sheeran taky udělal. V Suffolku na východě Anglie si pořídil takovou menší soukromou vesnici. Své sídlo tady koupil už v roce 2012 (za 1 milion dolarů) a od té doby k němu přikoupil ještě další tři domy a pozemky za více jak 3 miliony dolarů.

Na svém sídle si postavil obrovský dům v koruně stromu, posilovnu a bazén, garáž pro čtyři auta a v plánu má ještě podzemní nahrávací studio a kino.

Jeho plány stavitelské plány zahrnují i podzemní chodbu, kterou chce spojit hlavní dům a soukromou hospodu, která nese název Sheeran’s Lancaster Lock Pub a je pojmenovaná po jeho ženě Cherry (její příjmení před svatbou bylo Lancaster Seaborn).

Práce momentálně probíhají i na velkém skleníku ve viktoriánském stylu, zahradní kuchyni, ovocném sadu a malém výběhu a stájích pro koně.

Edovy plány původně zahrnovaly i výstavbu vysoké kaple, ale úřady nebyly touto myšlenkou dvakrát nadšené právě z důvodu velikosti zamýšlené stavby.

Na stavbu „rybníčku“ ve tvaru srdce dostal Ed povolení jen pod podmínkou, že nebude využíván pro rekreační účely, ale pouze jako přírodní vodní plocha. Když si u něj postavil malou saunu, musel ji zase zbourat a nyní čelí nařčení zbylých sousedů, že i přes původní plány se v rybníce koupe.

Soukromá Edova hospoda a rybníček se saunou, kterou musel kvůli udání sousedů zbourat.

Právě neustálé stížnosti sousedů na probíhající stavební práce a častá udání vedly Eda k rezolutnímu kroku – skoupení domů kolem svého pozemku.

Tak doufejme, že nyní už bude mít slavný zpěvák konečně trochu klidu.

Zdroj: LadBible

Články, které by tě mohly zajímat