Právě vysíláme

Muž chce vzhledem co nejvíce připomínat mimozemšťana. Kvůli proměně si nyní nechal i uříznout prsty

5. prosince 2021 16:10
Muž chce vzhledem co nejvíce připomínat mimozemšťana. Kvůli proměně si nyní nechal i uříznout prsty

Třiatřicetiletý Francouz Anthony Loffredo si od svých čtyřiadvaceti let nechává upravovat tělo tak, aby co nejvíce připomínal mimozemšťana. Nyní si kvůli tomu dokonce nechal uříznout dva prsty.

 Anthony Loffredo si říká Černý mimozemšťan a asi si nemohl dát příhodnější přezdívku, jelikož jako mimozemšťan opravdu vypadá. Může vám to připadat zvláštní, ale už od svých čtyřiadvaceti let si nechává upravovat tělo nejrůznějším způsobem.

Tak, aby opravdu co nejvíce připomínal mimozemšťana. Nyní si kvůli tomu dokonce nechal uříznout dva prsty, aby jeho ruka více vypadala jako pařát. „Vše jde hladce, plní se mi další sen,“ uvedl k zákroku.

Při pohledu na Anthonyho však zjistíte, že tato operace rozhodně není tím jediným, co se sebou třiatřicetiletý Francouz nechal provést. Má kvůli tomu i problémy, například kvůli tomu, že si nechal odstranit ret, nemůže pořádně mluvit.

„Rád se vžívám do této temné role. Občas se někde usadím a zůstanu v ní. Hlavně v noci, když brouzdám ulicemi, si to užívám. Líbí se mi kontrast mezi mnou a touhle temnou postavou,“ dodal ke svojí proměně v minulosti.

Zdroj fotek: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat