Právě vysíláme

Muž jedl celý rok v KFC zdarma. Přesvědčil zaměstnance, že provádí kontroly kvality!

15. května 2019 14:10
Muž jedl celý rok v KFC zdarma. Přesvědčil zaměstnance, že provádí kontroly kvality!

Mladý Jihoafričan se falešně vydával za člena kontrolního týmu z centrály firmy KFC, a celý rok tak jedl v restauracích tohoto řetězce zdarma! Student na univerzitě ve městě Durban byl natolik přesvědčivý, že se ho zaměstnanci místních poboček KFC mnohokrát báli. Nyní je ale ve vazbě.

Neuvěřitelný případ

Rutina mladého muže byla prý téměř dokonalá. Muž navštívil pobočku KFC v obleku a ukázal falešnou kartičku, jež ho označila za osobu zodpovědnou za kvalitu potravin v tomto fastfoodovém řetězci. Poté sebevědomě nakráčel do kuchyně, kde zkontroloval připravované produkty a všechny ochutnal. Muž měl údajně výborný přehled o tom, co mají pobočky KFC za zboží – podle zaměstnanců zřejmě pro firmu pracoval v minulosti.

Tato rutina nejmenovanému muži vycházela po dobu až jednoho roku. Zaměstnanci KFC byli z hereckého výkonu několikrát velmi vyděšení a nikoho nenapadlo, že by mohlo jít o trik. Jihoafrický student si občas pro efekt půjčil limuzínu od známého, aby mohl k pobočce KFC dorazit v pořádném stylu!

Zrodila se hvězda?

O zvláštním případu poprvé informoval keňský novinář na svém twitterovém profilu – od té doby se příběh stal virálním hitem a mnozí nyní volají po tom, aby Jihoafričana propustili a za herecký výkon mu dali medaili! Uvidíme, jak na tohle doporučení zareaguje soudce…

Text v překladu zní:
Jihoafrický muž byl zatčen za to, že rok jedl v KFC zdarma a řekl, že ho centrála poslala na ochutnávku a kontrolu kvality potravin.

Zdroj: LadBible, Twitter, India Today, Xpouzar, Shutterstock

 

Články, které by tě mohly zajímat