Právě vysíláme

Muž nahrál na svůj vlastní pohřeb vtipný vzkaz! Rodina brečela smíchy

14. října 2019 15:10
Muž nahrál na svůj vlastní pohřeb vtipný vzkaz! Rodina brečela smíchy

Pro většinu lidí je pohřeb velmi smutnou záležitostí a časem zármutku a pláče. Jsou však i tací, co věří, že i poslední rozloučení může být chvílí smíchu a radosti.

Shay BradleyIrska byl známý vtipálek a miloval všemožné druhy kanadských žertíků. Když tedy věděl, že jeho život se kvůli vážné nemoci blíží pomalu ke konci, natočil pro svou rodinu nahrávku, která se má pustit ve chvíli, kdy bude pohřbíván.

Muž dal své dceři nahrávku, krátce předtím, než umřel s tím, že si velmi přeje, aby se pustila na jeho pohřbu. Nikdo z jeho rodiny netušil, co na nahrávce je, v den posledního rozloučení tedy všechny čekalo velké překvapení.

Když byla Shayova rakev spuštěna do hrobu, najednou se z reproduktorů ozval jeho hlas. „Halóóó, slyšíte mě? Jsem tady dole! Pusťte mě ven, je tu hrozná tma. To jako slyším kněze? Tady je Shay, jsem v té bedně. Ne v reprobedně, v té, co je před vámi, dop*dele. Jsem mrtvej, ne?!“ říká v nahrávce nebožtík a ozývají se zvuky bouchání.

Pozůstalé zprvu nahrávka pochopitelně zaskočila. Když ovšem všem došlo, že se jedná o vtípek od samotného Shaye, většina rodiny se začala hlasitě smát. Smutný pohřeb se tak alespoň na malou chvíli stal veselým okamžikem, jak by si to nejspíš samotný tatínek a dědeček osmi vnoučat přál.

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat