Právě vysíláme

Muž podstoupil 11 plastických operací, aby vypadal jako MICHAEL JACKSON. Povedlo se mu to?

27. února 2020 12:10
Muž podstoupil 11 plastických operací, aby vypadal jako MICHAEL JACKSON. Povedlo se mu to?

Leo Blanco z Brazílie je šílenec, který chce vypadat jako jeho idol Michael Jackson. Podstoupil proto už několik operací a stále doufá, že si ho lidé s králem popu co nejvíce dokážou spojit.

Třiaadvacetiletý Leo zbožňuje Jacksona už od dětství. Na slavném zpěvákovi ho fascinovala nejen hudba, ale především ojedinělý vzhled, jenž ho odlišoval od ostatních umělců. Jakmile Leo překročil práh plnoletosti, rozhodl se, že chce jako Micheal nejen zpívat, ale i vypadat. Podstoupil proto 11 plastických procedur a za operace utratil už skoro 950 tisíc korun. Čtyřikrát si nechal upravit nos, lícní kosti i bradu, kterou chtěl mít po vzoru svého idolu hranatější. Rovněž podstupuje bělení kůže a nechal si i vytetovat obočí. „Každý úkon mě posouvá blíž k mému idolu. Tomuto snu jsem podřídil vše, investoval jsem do toho své tělo, svou duši i veškeré své peníze,“ říká Leo, který se musel smířit s tím, že nepodstoupí lifting obličeje, protože je prý na zákrok podle doktorů příliš mladý.

Ačkoliv je mladík ze své podoby nadšený, jeho okolí, a především pak rodina, s ním radost rozhodně nesdílí. Leova matka je počtem jeho zákroků zděšena a velmi se bojí o synův život. „Nikdy mi nevadilo, že obdivuje Michaela Jacksona. Schvalovala jsem i to, když se začal živit jako jeho profesionální imitátor. Ale plastické operace? Mluví o nich s takovým klidem, jako kdyby říkal, že půjde ke kadeřníkovi. Ale já se o něj doopravdy bojím, děsím se, že při některé z těch operací zemře,“ zoufá maminka, jenž doufá, že jednoho dne dostane její povedený synáček rozum.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat