Právě vysíláme

Muž se převlékl za svojí matku, aby za ní mohl odřídit jízdu v autoškole!

13. prosince 2019 16:10
Muž se převlékl za svojí matku, aby za ní mohl odřídit jízdu v autoškole!

43letý Heriot Schiaveo chtěl pomoct své mamince a dostal opravdu šílená nápad. Vydával se za ní totiž při zkušebních jízdách v autoškole!

Šedesátiletá Marie Schaiveová se ještě ve svém věku pustila do autoškoly a toužila se naučit řídit. Za volantem jí to však vůbec nešlo, a při každé zkušební jízdě ji přemohla nervozita. Heriot se proto rozhodl, že vše vezme do vlastních rukou a matce pomůže. V hlavě se mu tedy zrodil šílený nápad.

Mechanik ze severní Brazílie si oblékl matčiny šaty, brýle a paruku a vyrazil na její zkušební jízdu s tím, že se zkrátka bude za maminku vydávat a instruktor nic nepozná. Zpočátku to s jeho nápadem vypadalo nadějně a když Heriot opravdu usedl do vozu, jeho instruktor se  domníval, že ho čeká další jízda s šedesátiletou Marií. Po malé chvíli si ovšem uvědomil, že vedle něho vážně sedí někdo jiný a je to rozhodně není žena, ale muž nalíčený jako žena.

Instruktor Heriota samozřejmě ihned z vozu vyhodil, zavolal policii a ozval se samotné Marii, která o bláznivém nápadu svého syna neměla nejmenší tušení.

Heriot se ještě v ženských šatech objevil na policii, kde musel celou situaci vysvětlovat. Svým chováním tak nejenže své matce vůbec nepomohl, ale ještě jí dost ztrapnil.

 

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat