Právě vysíláme

Muž se zapsal do GUINNESSOVY KNIHY REKORDŮ za největší počet angličáků! Kolik jich zvládl?

11. července 2019 16:10
Muž se zapsal do GUINNESSOVY KNIHY REKORDŮ za největší počet angličáků! Kolik jich zvládl?

Američan Brian Abel se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů v kategorii „Nejvíce splněných angličáků“. Třiadvacetiletý muž se do odvážného pokusu pustil na charitativní akci a celý svět z jeho výkonu žasne. Kolik angličáků se mu podařilo za 12 hodin udělat?

Neuvěřitelný výkon

Angličák patří mezi nejnáročnější a nejméně populární cviky, které je možné splnit. Pokud tento cvik neznáte, tak jde nejprve o dřep, potom z této pozice uděláte klik, následně se vyhoupnete nahoru a vyskočíte do vzduchu. Celý tento proces představuje jeden angličák.

Vojákovi Brianu Abelovi z Michiganu se za dvanáct hodin podařilo udělat neuvěřitelných 4 689 angličáků! Američan tak s přehledem překonal svůj původní cíl: 4 500. Abel se tak mohl zapsat do ikonické Guinnessovy knihy rekordů. Mladý voják tuto nepříjemnou výzvu splnil na podporu nadace Stronger Warrior. Tato charita pomáhá bývalým i současným americkým vojákům. Brianovi se díky tomuto skvělému výkonu podařilo vybrat celkem přes 30 000 amerických dolarů – to je v přepočtu přes 681 000 Kč!

Mrkněte na záběry z výkonu Briana Abela níže. Tomu říkáme odhodlanost!

Zdroj: Shutterstock, Reuters, Channel 7, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat