Právě vysíláme

Muž vypadá jako Tom Hardy. Cizí ženy mu nabízí sňatek i peníze

17. prosince 2021 11:10
Muž vypadá jako Tom Hardy. Cizí ženy mu nabízí sňatek i peníze

Je mnoho lidí, kteří se podobají slavným celebritám. Jedním z nich je i Američan Keify Bankhead, který si může gratulovat. Podobá se totiž slavnému krasavci Tomu Hardymu.

Tom Hardy je hollywoodská hvězda, kterou miluje řada žen. Charisma, skvělá postava, a navíc herecký talent dělá z Brita oblíbeného muže showbyznysu a spousta dam by si ho jistě dokázala představit jako partnera. Bohužel k jejich smůle, Tom už je dlouhou dobu šťastně zadaný. Pro slečny, které po něm stejně touží, je tu pak Keify, sympatický mladík, který sice není celosvětově slavný, ale na Hardyho se velmi podobá.

 

Keify nabírá popularitu na sociální síti TikTok a svým vzhledem upoutal mnoho žen. Jak navíc sám uvádí pro americká média, jeho inbox je zaplněn velkým množstvím zpráv – od žen i mužů.

„Je to šílené, mám tisíce zpráv. Lidé mi píšou, ať za nimi přijedu na druhý konec světa, že mi zaplatí letenku,“ říká 34letý sympaťák, kterému se hrnou i nabídky k sňatku. Přirovnání k Hardymu je pro něj pak pochopitelně lichotka, ovšem na takovou pozornost nikdy nebyl zvyklý. Jak se získanou popularitou naloží? To už je jenom na něm!

Články, které by tě mohly zajímat