Právě vysíláme

Muž z Tennessee vyhrál ticket za milion dolarů. Z toho co následovalo, málem dostal infarkt

8. dubna 2021 13:10
Muž z Tennessee vyhrál ticket za milion dolarů. Z toho co následovalo, málem dostal infarkt

Nick Slatten vyhrál v loterii neskutečných 1 178 746 dolarů a málem o svůj jackpot přišel! Štěstí při něm stálo rovnou dvakrát!

Nick se 11. března dozvěděl, že vyhrál los se všemi odpovídajícími čísly na tiketu v hodnotě 1 178 746 dolarů (cca 25 milionů korun).

„Byl jsem ohromen. Nemohl jsem tomu uvěřit, “ řekl Slatten, který si vítězný tiket vsadil v místním obchodě s potravinami, poté co skončil s pokládáním dlažby v práci. S radostnou zprávou, která mu vyrazila dech se běžel pochlubit své snoubence. Jenže cestou se zastavil ještě nakoupit pár věcí. A to byl kámen úrazu!

Až za několik hodin s hrůzou zjistil, že výherní tiket ztratil! Podle pravidel loterie si může výhru na nepodepsaném tiketu nárokovat kdokoliv!

Nick okamžitě zahájil pátrací akci a vydal se po svých stopách. Hledal na všech místech, které ten den navštívil. Na parkovišti před autodílnou málem dostal infarkt, když našel svůj ztracený poklad!

Milionový tiket neodfoukl vítr ani si ho nikdo nevšiml, naopak ​na výherní lístek dokonce někdo stoupl, protože na něm byl otisk podrážky. „Ticket za milion dolarů a někdo ho jen tak překročil“, nechápal šťastný výherce.

I když vyhrál přes dvacet pět milionů korun, tak Slatten a jeho snoubenka plánují pokračovat v práci, modernizovat svá auta a koupit vlastní dům. Uvedl, že pár doufá, že bude žít život bez „spousty starostí“.

 

Zdroj: TN Lottery, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat