Právě vysíláme

Muž z Ústecka vyhrál ve SPORTCE 192 milionů! Co s penězi udělal?

17. května 2020 14:10
Muž z Ústecka vyhrál ve SPORTCE 192 milionů! Co s penězi udělal?

Pokud chcete vyhrát v loterii, musíte mít sakra velké štěstí. A právě to se usmálo na muže z Ústecka, který před nedávnem vyhrál neuvěřitelných 192 milionů korun!

Zatímco lidé mají kvůli pandemii koronaviru strach z finanční krize, neznámý Čech si o peníze nemusí dělat starost. Ve Sportce totiž vyhrál přesně 192 024 310 korun. Pro deník Blesk pak řekl, co s penězi udělal a jaké má s tak obrovskou sumou plány do budoucna.

Čtyřicetiletý muž je prý oddaným sázkařem delší dobu. Vyhraná čísla pak vybral s rodinnou a poslední dvě vylosoval náhodně generátor společnosti Sazka. Když se potom výherce dozvěděl, že se na něj opravdu usmálo štěstí, nechal si nějakou dobu na rozmyšlenou. O výhře se totiž chtěl pochopitelně poradit s manželkou.

Mluvčí Sazky Petr Týbl pro Blesk řekl, že když šťastlivec do společnosti dorazil, přinesl čísla několika bankovních účtů své nejbližší rodiny, na které chtěl rozdělit několik milionů. S sebou si neodnesl ani korunu. Další peníze pak chce prý darovat na charitu. „Chtěli bychom je věnovat spolku na ochranu zvířat, který spolu s manželkou už řadu let podporujeme,“ řekl sázkař, který má do konce života vystaráno.

Zdroj: Blesk.cz, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat