Právě vysíláme

Na hokejovém utkání Kladna se objevil ORLANDO BLOOM. Dostal i svůj vlastní dres!

26. ledna 2020 15:10
Na hokejovém utkání Kladna se objevil ORLANDO BLOOM. Dostal i svůj vlastní dres!

Tak tohle jistě fanoušci nečekali. Na hokejovém utkání Kladna se objevil hollywoodský herec Orlando Bloom. A navíc v drese kladenských Rytířů!

„Ano, skutečně tady byl. V prosinci minulého roku se byl u nás na stadionu podívat filmový producent Brad Van Arragon, který je z Toronta a také velkým hokejovým fanouškem. Chtěl svým dětem ukázat v akci Jaromíra Jágra. Oslovilo to i Orlanda a tak si domluvil termín, kdy by mohl přijít na zápas. Jako překvapení jsme mu nechali vyrobit dres s jeho oblíbeným číslem 13,“ uvedl pro server iRozhlas.cz tiskový mluvčí kladenských Rytířů a dodal, že fanoušci, ale i hráči byli z herce na tribuně nadšeni a pořádně mu aplaudovali.

Orlando Bloom natáčí v Česku další sérii seriálu Carnival Row. Velmi sympatické na slavném herci je to, že během pobytu v naší zemi opravdu nezahálí a snaží se jí poznat. Pravidelně proto navštěvuje nejen pražské památky a podniky, ale i sportovní utkání. Kromě zápasu KladnaTřincem pak zavítal i na fotbal při zápasu Slavie a Sparty. Je to prostě frajer a jak je vidět, v Česku se mu moc líbí!

 

 

Zdroj: Instagram, Twitter, irozhlas

Články, které by tě mohly zajímat