Právě vysíláme

Na narozeninovou oslavu malého školáka nikdo nepřišel. Pak se ovšem stalo něco úžasného!

12. listopadu 2019 9:10
Na narozeninovou oslavu malého školáka nikdo nepřišel. Pak se ovšem stalo něco úžasného!

Uspořádat narozeninovou oslavu, na kterou poté nikdo nepřijde, je noční můrou nejen dětí, ale i jejich rodičů. I na oslavu jedenáctiletého Kade Fostera bohužel nikdo nedorazil. Smutnit však školák nakonec vůbec nemusí.

Kade uspořádal pro své kamarády narozeninovou oslavu s dortem a balónky a těšil se, že si užije pěkný den. Na jeho narozeniny však nikdo nedorazil, a tak chlapci pochopitelně zůstaly oči pro pláč.

Smutnou fotografii, jak sám stojí nad dortem, pak sdílel jeho otec na Twitteru a prosil, aby alespoň někdo malému Kadovi popřál. „Můj syn měl dnes večer oslavu jedenáctých narozenin. Nikdo z jeho pozvaných přátel nepřišel. To bolí. Prosím svoje Twitter kamarády, ať mu ukážou trošku lásky. Pokud máte chvilku, pošlete mu narozeninové přání,“ napsal John Foster a v příspěvku označil kanadský hokejový tým Toronto Maple Leafs, kterému Kade moc fandí, a dokonce měl na narozeninách i dort s jeho logem.

Sociální sítě opět dokázaly, jakou mají moc a tentokrát vzniklo díky nim něco báječného. Na příspěvek totiž reagovalo neskutečné množství lidí a chlapci popřáli krásné narozeniny i slavné hokejové hvězdy a herci z Hollywoodu.

Všechno nejlepší k 11. narozeninám, Kade,“ napsal John Tavares, hvězda Toronto Maple Leafs a ke gratulaci se přidal i herci Ben Stiller a Zac Braff či představitel Lukea Skywalkera z Hvězdných válek, Mark Hamill.

Otec Kada byl ze všech reakcí dojat a na Twitteru všem poděkoval za jejich milá slova. Smutek prý už chlapce přešel a má obrovskou radost.

 

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat