Právě vysíláme

Na synovce MEGHAN MARKLE zavolali v londýnském baru policii. Proč?

22. května 2018 16:10
Na synovce MEGHAN MARKLE zavolali v londýnském baru policii. Proč?

Meghan, vévodkyně ze Sussexu, která si 19. května vzala za manžela britského prince Harryho, má další trápení se svou rodinou. Postaral se o něj její pětadvacetiletý synovec Tyler Dooley, který spolu se svou matkou do Londýna přicestoval, i když nedostal na svatbu pozvánku.

Jen pár hodin po obřadu se alkoholem zjevně posílený Tyler pokusil pronést do jednoho londýnského klubu nůž, který si přivezl ze Spojených států. Podle svých slov to udělal proto, že americký prezident Donald Trump ve svém nedávném projevu tvrdil, že v Británii není bezpečno. Poté, co se ochrance klubu Bacchus v Kingston přiznal, že má u sebe čtyřpalcový nůž, zavolali na něj policii.

ČTĚTE TAKÉ: Nejlepší parodie ke svatbě Meghan a Harryho aneb Lidská tvořivost nezná mezí 

 

Tyler se bál zatčení a proto z místa raději utekl. Podle návštěvníků klubu neustále omílal, že to udělal proto, že slyšel svého prezidenta říkat, že Londýn je jako válečná zóna. Měl ho prý na ochranu.

Nejmenovaný zdroj řekl britskému serveru The Sun doslova: „Očividně byl trochu opilý kvůli oslavě svatby, ale neměl špatnou náladu. Když se Tyler dostal k vyhazovači, řekl mu, že má u sebe nůž. Vyndal ho a podal vyhazovači klubu. Jediné, co řekl bylo, jak si nůž přivezl z Ameriky, protože Donald Trump řekl, že v Londýně není bezpečno. Vyhazovači z klubu se chovali velice klidně a vytočili 999. Když mu nějaký místní chlap řekl, že bude zatčený, utekl pryč.“

Tyler legálně pěstuje marihuanu v americkém státě Oregon. Říká se, že se chystá vyvinout nový druh konopí a podle některých zpráv bude nazývat silnou dávku Markle’s Sparkle (Marklina Jiskra). V Oregonu je marihuana legální od roku 2015. Zprávy uvádějí, že je Tyler pyšný na to, že je součástí tohoto průmyslu, který je ale ve Velké Británii ilegální.

Synovec Meghan řekl, že prvního jointa vyzkoušel již na střední škole, ale nyní prý již drogy neužívá. Od té doby, co je marihuana v jeho státě legální, rozhodl se, že se zapojí do podnikání.

Zdroj: thesun.co.uk, mirror.co.uk

Galerie: Oficiální fotky z královské svatby. Zamáčknete slzu dojetí!

Články, které by tě mohly zajímat