Právě vysíláme

Na veřejnost se dostaly děsivé fotografie z nehody vrtulníku KOBE BRYANTA. Vdova je zdrcena!

3. března 2020 16:10
Na veřejnost se dostaly děsivé fotografie z nehody vrtulníku KOBE BRYANTA. Vdova je zdrcena!

Vdova po basketbalistovi Kobe Bryantovi zažívá pravděpodobně nejhorší období svého života. Po ztrátě manžela a dcery se navíc musí vypořádat i s lidmi, které památku jejího muže příliš nerespektují.

Kobe Bryant zemřel se svou třináctiletou dcerou v lednu a krátce po nehodě vrtulníku Vanessa Bryant uvedla, že si nepřeje, aby byly z místa tragédie pořizovány jakékoliv fotografie a aby byla oblast znepřístupněna veřejnosti. Její žádost však přišla vniveč, protože list Los Angeles Times informuje, že na světlo světa se dostaly snímky, které zachycují místo bezprostředně po nehodě, a navíc prý zobrazují i ostatky těl. Podle zdrojů měl navíc tyto fotky v telefonu i úředník, který neměl s případem nic společného.

Vdova Vanessa prostřednictvím svého právníka sdělila, že celou situaci považuje za absolutní projev neúcty vůči jejímu manželovi a dceři. Informace o uniklých fotografiích ji prý zdrtila a žádá potrestání všech, kteří snímky pořídili.

Tragický pád helikoptéry nepřežil Kobe Bryant a dalších osm lidí na palubě. Ačkoliv stále probíhá vyšetřování odborníci už vyloučili selhání motoru. Za havárii tak pravděpodobně může špatné počasí a neprofesionalita pilota. V den tragédie totiž byla špatná viditelnost a zakázáno létat měly i bezpečnostní složky.

Jedna z fotografií nehody, která unikla na veřejnost.

 

Kobe Bryant se svou rodinou.

 

Zdroj: LATimes

Články, které by tě mohly zajímat