Právě vysíláme

Nádherný moment! Newyorský pár se potkal poprvé od vypuknutí koronavirové pandemie

29. května 2020 11:10
Nádherný moment! Newyorský pár se potkal poprvé od vypuknutí koronavirové pandemie

Jean a Walter Willard se kvůli koronaviru neviděli několik měsíců. Jean totiž trpí demencí, a tak musí bydlet v domově pro seniory. Středisko, v němž byla ubytovaná, se navíc kvůli Covidu-19 uzavřelo. Naštěstí se nyní díky lepší situaci mohli Jean a Walter znovu potkat. Záběry z dojemného setkání vám zahřejí u srdce!

Nádherný moment

Jean a Walter Willard jsou manželé už 70 let. Žádnou ponorku ale v tomto páru neočekávejte, mají se prý totiž stejně rádi, jako úplně první den, kdy se seznámili. Walterovi je nyní 91 a Jean 89.

Před rokem se zdravotní stav Jean začal zhoršovat a rodačka z New Yorku se musela přestěhovat do nedalekého domova pro seniory. Walter, jenž byl relativně zdravý, ji chodil pravidelně navštěvovat. Poté ale zasáhla koronavirová pandemie a všechny návštěvy domova pro seniory byly zakázané.

Statečný Walter ale během nouzového stavu v New Yorku upadl. Jeho dvě dcery proto apelovaly domovu pro seniory, aby se k Jean mohl s uvolněním restrikcí přestěhovat. Tamní vedení mu na to kývlo.

Roztomilý pár je tedy po několika měsících opět pohromadě. „Chyběl si mi,“ vzkázala Walterovi jeho žena, když ho po několika měsících znovu viděla.

Zdroj: YouTube, CBS News, Unilad

Články, které by tě mohly zajímat