Právě vysíláme

Nahá projela Londýnem a získávala tak peníze na prevenci proti sebevraždám

2. prosince 2020 15:10
Nahá projela Londýnem a získávala tak peníze na prevenci proti sebevraždám

Kerri Barnes chtěla získat peníze na prevenci proti sebevraždám a podpořit tak neziskovou organizaci, která se věnuje péči o duševní zdraví. Povedlo se jí to opravdu netradičním způsobem: nahá se totiž projela po ulicích Londýna.

Kerri Barnes věděla,  že chce podpořit nějakou neziskovou organizaci, která se věnuje péči o duševní zdraví a prevenci proti sebevraždám. Obzvlášť po tom, co v důsledku sebevraždy přišla o bratrance. Nenapadal ji však způsob, jak to udělat.

Až ji se spolubydlící napadlo projet se po Londýně nahá. Původně to vypadalo jako žert, pak se však tenhle žert ukázal jako dobrý nápad.

„Chtěla jsem poukázat na rostoucí počet sebevražd a také zvýšit povědomí o jejich prevenci. A také jsem si přála vybrat peníze pro neziskovku Mind, která během druhého lockdownu zaznamenala nejvyšší počet telefonátů,“ nechala se slyšet dívka.

Odvážná Kerri nakonec najela šestnáct kilometrů a získala sedm tisíc liber, tedy v přepočtu přes dvě stě tisíc korun. Ve své snaze však rozhodně nekončí. Klobouk dolů!

Zdroj: LadBible

Články, které by tě mohly zajímat