Právě vysíláme

Naivní Ruska přišla o skoro milion rublů. Věřila, že ji zve na rande CHRIS HEMSWORTH!

4. prosince 2018 16:10
Naivní Ruska přišla o skoro milion rublů. Věřila, že ji zve na rande CHRIS HEMSWORTH!

Často vám chodí na email zprávy, kde vás někdo žádá o peníze? Rovnou tyto maily házíte do koše? Dobře děláte! Na světě se totiž nachází řada podvodníků, kteří přes internet využívají lidské naivity a připravují tak o peníze mnoho lidí.

I čtyřicetiletá Ruska, o jejímž příběhu informuje periodikum Siberian Times, naletěla podvodníkovi, který ji využil jménem slavného hollywoodského herce.

Ženě napsal neznámý muž na Twitter a představil se jako Chris Hemsworth. Poté důvěřivé Rusce sdělil, že se mu moc líbí a celé dva měsíce s ní udržoval konverzaci.

Vzájemné zprávy nakonec vyústili v to, že falešný Chris nabídl, že by se konečně se svou internetovou láskou mohl potkat osobně. Navrhoval, aby žena přiletěla za ním do Austrálie, ale nakonec vymyslel, že on poletí za ní do města Irkutsk na Sibiři.

Chris přijet nemůže, pošlete peníze

Ruska byla nadšená a opravdu si myslela, že se jí přes internet podařilo sbalit slavného filmového Thora. Za malou chvíli však její radost opadla. Na telefon se jí totiž ozval Chrisův údajný právník, který jí oznámil, že herec momentálně zažívá těžší finanční situaci a nemůže si dovolit všechny poplatky, které by musel při cestě do Ruska zaplatit. A aby mu žena uvěřila, zaslal kopii hercova řidičského průkazu.

Vdaná Ruska neváhala ani minutu a podvodníkovi poslala 980 000 rublů (350 000 korun). Jakmile ale peníze odeslala, všechny internetové konverzace zmizely a společně s nimi i podvodníkův uživatelský účet. Nebohá žena tak nyní musí manželovi vysvětlovat, proč z jejich spořícího účtu zmizel skoro milion rublů.

Co k tomu říct? Snad jen, že za blbost se platí!

 

Zdroj: Siberian Times

Příspěvkem na Facebooku lze spáchat trestný čin. Jak?

Články, které by tě mohly zajímat