Právě vysíláme

Napadení syna a rasistické urážky: Dramatický let Angeliny Jolie a Brada Pitta vyšetřovala FBI

19. srpna 2022 11:54
Napadení syna a rasistické urážky: Dramatický let Angeliny Jolie a Brada Pitta vyšetřovala FBI

Brad Pitt a Angelina Jolie patřili dlouhou dobu mezi nejoblíbenější manželský pár. Před několika lety se ovšem vztah slavné dvojice razantně změnil a manželé oznámili rozvod. Ten se rozhodně neobešel bez komplikací a právní bitva stále pokračuje. 

Rozchod Brada a Angeliny je natolik dramatický, že celou záležitost prošetřovala americká FBI. Slavný herec byl totiž nařčen z násilného chování na dítěti a údajně měl fyzicky napadnout Maddoxe, nejstaršího adoptivního syna Angeliny. 

FBI prošetřovala velmi dramatickou situaci, která se měla odehrát v roce 2016 na palubě soukromého letadla. Celá rodina tehdy cestovala z Francie do Spojených států a Brad Pitt měl po celou dobu letu holdovat alkoholu. Následně měl mezi ním a Angelinou vzniknout konflikt a Pitt svou ještě tehdy stále manželku strčil proti zdi. Dle záznamů FBI, které se objevily v amerických médiích, měl na Angelinu i křičet, že ničí celou rodinu. Do incidentu údajně zasáhl i Maddox, který chtěl matku chránit a mezi dvojicí došlo k fyzické potyčce. Na Angelinu měl prý Pitt křičet se slovy: “Tvoje dítě vypadá jako zasr…dítě z Kolumbie.”

Angelina Jolie si během letu měla pořídit fotografii a svému agentovi zaslala snímek svého zraněného loktu. Samotný Brad Pitt pochopitelně popírá, že by svou ženu fyzicky napadl. FBI pak rozhodla v jeho prospěch a proti Pittovi neučinila žádné právní kroky. Nepodařilo se totiž prokázat, že by herec některé z dětí opravdu fyzicky napadl. Po incidentu z letu požádala dvojice o rozvod. 

Články, které by tě mohly zajímat