Právě vysíláme

Naprosto šílená koronavirová výzva! Teenageři schválně kašlou v přítomnosti seniorů

4. dubna 2020 14:10
Naprosto šílená koronavirová výzva! Teenageři schválně kašlou v přítomnosti seniorů

Když už si začnete myslet, že svět je konečně v pořádku a lidé se chovají jako lidé, přijde velké zklamání!

Ve Švédsku se na sociálních sítích objevila nepochopitelná výzva, kterou se bohužel tamní mládež rozhodla plnit. Řada teenagerů tak schválně kašle a prská v přítomnosti seniorů a riskuje tak, že je nakazí koronavirem, který nejvíce ohrožuje předem lidi v důchodovém věku.

Poté, co se tato nechutná zábava začala stupňovat, vyzvali radní v některých švédských městech rodiče, aby svým dětem domluvili. “Někteří naši starší spoluobčané čelili ostentativně kašlajícím a kýchajícím mladíkům na ulicích a v obchodech. Promluvte se svými dětmi a hlavně zakročte, pokud uvidíte někoho takto provokovat a bezohledně se chovat“, napsali například představitelé radnice městečka Eslöv na Facebook.

Mnoho lidí pochopitelně chování teenagerů rozzuřilo a označilo za „naprosto šílené“. Na švédských sociálních sítích se ovšem i objevily komentáře o tom, že ve skutečnosti za vším stojí migranti, kteří podobně hloupé výzvy sami vymýšlí. Na serveru YouTube se totiž objevilo video dvojice mladých migrantů z městečka Eskilstuna, kteří vystupující pod youtoubovým účtem Alpha & Ali a natočili video, ve kterém se přibližují k náhodně vybraným lidem, předstírají kašel a volají, že mají koronavirus.

Zdroj: Facebook, Reflex

Články, které by tě mohly zajímat