Právě vysíláme

Narozeniny ve znamení luxusu! Kolik stála párty syna DAVIDA BECKHAMA?

10. března 2020 12:10
Narozeniny ve znamení luxusu! Kolik stála párty syna DAVIDA BECKHAMA?

Tak tomu říkáme oslava narozenin! Nejstarší syn Davida Beckhama Brooklyn Beckham oslavil 21. narozeniny ve velkém stylu.

Z Brooklyna Beckhama je pohledný mladý muž, a protože pochází z rodiny Beckhamů, bylo jasné, že jeho oslava 21. narozenin bude velkolepá.

Obrovská hostina stála podle britských médií skoro 3 miliony korun. Nejdražší bylo pohoštění pro hosty, které obsahovalo samé znamenité pochoutky, jako například jehněčí s šalvějovým salátem, máslový dort nebo karamelový pudink s omáčkou z whisky a karamelu. Brooklyn navíc dostal obrovský dort a velkou ledovou sochu ve tvaru staré filmové kamery. Jak je totiž známo, syn Davida Beckhama nešel ve stopách svého otce a místo fotbalu se věnuje fotografování a natáčení.

Oslavy se zúčastnila celá rodina Beckhamových a nechyběla malá Harper (7), Romeo (17), Cruz (14) a Victorie, která se po celý večer nemohla odtrhnout od svého manžela. Narozeniny společně s Brooklynem oslavila i jeho přítelkyně, modelka Nicole Peltz. Zúčastnili se i členky skupiny Spice Girls a rapper Stormzy.

 

Zdroj: Cosmopolitan, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat