Právě vysíláme

Naše pivo mu velmi zachutnalo. Orlando Bloom se stal ambasadorem české značky

10. května 2023 12:30
Naše pivo mu velmi zachutnalo. Orlando Bloom se stal ambasadorem české značky

Herec Orlando Bloom strávil v České republice mnoho času, dlouho totiž v Praze točil seriál Carnival Row. A evidentně si v naší zemi oblíbil i české pivo, protože nyní se stane ambasadorem známé značky.

Orlando Bloom je známý pro své role v Pánovi prstenů nebo v Pirátech z Karibiku. Je rovněž partnerem Katy Perry, velvyslancem dobré vůle UNICEF a milovníkem České republiky.

Orlando žil v Praze delší dobu a nebál se po naší zemi cestovat, jezdit na kole, chodit do hospod, na hokejové zápasy, a dokonce se i koupat nahý v tuzemských rybnících. Jistě si oblíbil i české pivo, protože nyní se stal ambasadorem značky Staropramen. Slavný herec se tak objeví v reklamních kampaních po celé Evropě, kde bude české pivo propagovat. V tiskové zprávě, kterou zveřejnila mateřská společnost českého piva Molson Coors, Orlando říká, že „Staropramen je skvěle chutnající pivo od neuvěřitelně talentovaných lidí“ a dodává, že ho bude rád reprezentovat.

Bloom rovněž uvedl, že do Prahy se přímo zamiloval a je to dle něj “báječné místo plné báječných lidí”, které je ale těžké uspokojit, pokud jde o pivo. Značce, kterou bude reprezentovat, ale věří a pivo mu moc chutná. 

Články, které by tě mohly zajímat