Právě vysíláme

Násilný Matthew Perry? Zesnulý herec měl údajně hodit po své ex konferenční stolek

12. ledna 2024 12:29
Násilný Matthew Perry? Zesnulý herec měl údajně hodit po své ex konferenční stolek

Měl zesnulý herec Matthew Perry temnou minulost, kterou neodkryl ani ve své autobiografii? Americká média uvádějí, že před svou smrtí, se oblíbený herec choval k ženám ve svém okolí velmi agresivně.

Americký web Page Six informuje, že Matthew Perry měl být údajně velmi hrubý k několika ženám ve svém životě. Ke své bývalé přítelkyni i asistentce měl být dokonce násilný. S Molly Hurwitz Perry chodil dva roky a v roce 2020 se dvojice zasnoubila. Nakonec se ovšem konal rozchod a ChandleroviPřátel ztroskotal další vztah. Dle několika zdrojů se ovšem mezi dvojicí měla odehrát velká hádka, během které se herec zachoval velmi hrubě.

Matthew prý na den svatého Valentýna koupil dárek pro někoho jiného, což tehdy ještě jeho přítelkyně Molly zjistila. Došlo ke konfliktu a Perry údajně po ženě dokonce hodil konferenční stolek. Molly se s hercem následně rozešla. Page Six rovněž píše o hrubém chování, kterého se Matthew dopouštěl i na své bývalé asistentce, kterou měl strčit na zeď a hodit na postel.

To, že byl život Matthewa Perryho velmi problémový, herec sám přiznal ve své autobiografické knize. V ní se přiznává zejména ke své závislosti na prášcích a alkoholu a nekonečném strachu ze samoty. O možném nevhodném chování vůči svým partnerkám ovšem v knize není ani zmínka a ani zmíněné ženy nic podobného veřejně nepotvrdily. Informace o hercově násilném chování tak zůstávají pouze spekulacemi.

Články, které by tě mohly zajímat