Právě vysíláme

Natáčení BOHEMIAN RHAPSODY rozhodně nebylo ideální! RAMI MALEK promluvil o neshodách s režisérem

7. února 2019 9:10
Natáčení BOHEMIAN RHAPSODY rozhodně nebylo ideální! RAMI MALEK promluvil o neshodách s režisérem

Jedním z největších filmových hitů roku 2018 je bezesporu Bohemian Rhapsody. Autobiografický snímek o kapele Queen a hlavně o Freddiem Mercurym vydělal neuvěřitelných 822 milionů dolarů a z herce Ramiho Maleka udělal celosvětovou hvězdu.

Ačkoliv se na snímek pějí jen oslavné ódy, jeho natáčení rozhodně nebylo jednoduché. Velký problém představoval režisér Bryan Singer, který se několikrát nedostavil na plac a za své chování byl dokonce studiem Fox vyhozen a nahrazen Dextrem Fletchrem.

Malek konečně promluvil

Na režiséra Singera si během natáčení stěžoval i Rami Malek, který ve filmu ztvárnil Freddieho. Jak sám Malek po uvedení snímku přiznal, spolupráce se Singerem byla velmi složité. „V mém případě práce s Bryanem nebyla příjemná. Ani v nejmenším. Ale víc aktuálně říci nemohu. Pokud hledáte nějakou útěchu, tak pamatujte, že Bryan Singer byl vyhozený. Bryan Singer byl vyhozený, což asi nikdo nepředvídal, ale myslím si, že se to mělo stát, a nakonec se to i  stalo,“ řekl Malek na filmovém festivalu v Santa Barbaře a rovnou se zároveň vyjádřil k nejnovějším zprávám, podle kterých byl Singer obviněn ze sexuálního obtěžování mladistvých. „Soucítím s každým, kdo si něčím takovým prošel. Co jsem slyšel, řeší se to. Je to hrozné, ale podstatné je, že bude zjednána náprava. Myslím na všechny ty, kteří si tím prošli, a chápu, jak obtížné to pro ně musí být. Myslím, že každý, kdo chce mluvit o tom, co se stalo v případě Bryana, si zaslouží být vyslechnut.“

Bryan Singer

 

Zdroj: ENews

Galerie: Celebrity se svým mladším já

Články, které by tě mohly zajímat