Právě vysíláme

Natáčení pokračování seriálu BEVERLY HILLS 902 10 odstartovalo! Jak vypadalo setkání herců?

12. května 2019 14:10
Natáčení pokračování seriálu BEVERLY HILLS 902 10 odstartovalo! Jak vypadalo setkání herců?

Brandon, Branda, Kelly i Donna opět spolu! Hlavní hvězdy ikonického seriálu Beverly Hills 902 10 začaly natáčet pokračování a fanoušci jásají. Na radostnou novinu však vrhá stín smrt Luka Perryho, představitele charismatického Dylana.

Televizní stanice Fox zveřejnila video z dojemného setkání herců v hlavních rolích. Společně k jednomu stolu usedli Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Gabriela) a překvapivě i Shannen Doherty (Brenda), u které se dlouhou dobu nevědělo, zda se v pokračování seriálu objeví.

Shannen má za sebou těžký rok, ale rozhodla se nechat všechny problémy za sebou. 902 10 je totiž pro ni velmi speciální a chce se znovu objevit v roli Brandy,“ řekl webu Etonline.com tajný zdroj a dodal, že natáčení už odstartovalo a na place koluje velmi dobrá energie.

Pro novou řadu má být natočeno celkem 6 epizod. Pokračování se zaměří na skutečné osudy všech představitelů hlavních postav Beverly Hills 902 10 od doby, kdy původní seriál v květnu roku 2000 skončil. Tvůrci, ale i herci chtějí v seriálu uctít památku zesnulého kolegy Luka Perryho, který ztvárnil Dylana a zemřel v březnu na následky mrtvice.

 

Zdroj: Etonline.com

Články, které by tě mohly zajímat