Právě vysíláme

Návrat Natálie Kočendové do Love Islandu? Modelka má v třetí sérii pořádně zamíchat kartami

10. října 2023 13:30
Návrat Natálie Kočendové do Love Islandu? Modelka má v třetí sérii pořádně zamíchat kartami

Diváci se jí jen tak nezbaví. Dle nových informací čeká obyvatele vily reality show Love Island nový návštěvník a na Kanárské ostrovy míří soutěžící z druhé série. 

Server Expres informuje, že do vily má brzy nastoupit modelka Natálie Kočendová. Ta soutěžila v druhé sérii Love Islandu a za svou druhou polovičku si zvolila Davida Vitáska. Vztah dvou influencerů je ale již u konce a Natálie je stále single. V třetí sérii má tedy tak trochu zamíchat kartami a možná i pobláznit pánské osazenstvo soutěžích, které je zadáno. Zprávu o jejím nástupu do vily měl potvrdit Expresu i samotný Vitásek, který ačkoliv je stále aktivní na sociálních sítích, jeho relevantnost postupně klesá, 

Bývalá Miss se řadila mezi nejdiskutovanější účastnice druhé řady, a tak je logické, že jí produkce nabídla druhou šanci. Natálie si má ale údajně od televize Nova účtovat tučný honorář v řádu statisíců. Sama modelka tuto informaci nepotvrdila. 

Je otázkou, jak Kočendovou přijmou ostatní soutěžící, ale i televizní diváci. Modelky už je přeci jenom všude plno a její tvář už může být trochu okoukaná. Nebo snad naopak bude bavit a podaří se jí zastínit soutěžící, kteří už dávno ve vile ztratili drive?

Články, které by tě mohly zajímat