Právě vysíláme

Návrat po 18 letech? Ben Affleck a Jennifer Lopez se opět dali dohromady

11. května 2021 11:10
Návrat po 18 letech? Ben Affleck a Jennifer Lopez se opět dali dohromady

Návrat roku? Celý internet řeší v těchto dnech vztah obrovských hollywoodských hvězd. Ben Affleck a Jennifer Lopez se totiž možná dali po dlouhých letech opět dohromady.

Říká se, že stará láska nerezaví a v případě Bena a Jennifer možná nezrezla ani po neuvěřitelných osmnácti letech. Dvojice totiž podle amerických médiích vyrazila na společnou dovolenou a má k sobě opět velmi blízko. Jak Ben, tak i Jennifer, jsou nyní single a před krátkou dobou prožili rozchod.

Dvojice v roce 2003

Slavná zpěvačka a hollywoodský herec spolu chodili v roce 2003 a patřili mezi oblíbený pár. Po roce a půl se ovšem rozešli a každý si našel nového partnera. Lopez si vzala za muže zpěváka Marca Anthonyho a Affleck se oženil s herečkou Jennifer Garner. Manželství ovšem ani jednomu nevydrželo. Před pár měsíci pak Lopez oznámila rozchod se sportovcem Alexem Rodriguezem a Benovi nevyšel ani vztah s krásnou kolegyní Anou De Armas.

Našli k sobě BenJennifer opět cestu? Vypadá to, že ano! Fanoušci jsou pak touto zprávou nadšeni a dvojici to velmi přejí.

Bena a Jennifer spolu načapali paparazzi fotografové.

Zdroj: Glamour.com

Články, které by tě mohly zajímat