Právě vysíláme

Návštěvníci hudebního festivalu museli být evakuováni kvůli požáru! Všechna vystoupení se zrušila

16. července 2019 11:10
Návštěvníci hudebního festivalu museli být evakuováni kvůli požáru! Všechna vystoupení se zrušila

Pořadatelé populárního hudebního festivalu v Chorvatsku museli evakuovat všechny návštěvníky kvůli lesnímu požáru! Návštěvníci Fresh Island Festivalu museli nasednout na autobus a dojet do nedalekého města. Všechna hlavní vystoupení, mezi která patřila například vystoupení rappera Tyga či zpěvačky Stefflon Don, byla zrušena.

Hrozí nebezpečí

Milovníci hip hopu a R&B budou na letošní Fresh Island Festival vzpomínat hodně dlouho, jen asi ne v dobrém slova smyslu! Pořadatelé museli v ranních hodinách evakuovat celý festivalový prostor kvůli nedalekému lesnímu požáru. Situace byla tak vážná, že tamní policie zablokovala přístup k ostrovu, na kterém se festival odehrával. Záběry z místa vypadaly opravdu děsivě.

 

Text v překladu zní:
Fresh Island je zapálený. Myslím jako, že hoří.

Podle aktuálních informací jsou návštěvníci festivalu nyní v bezpečí a čekají, než se místním hasičům podaří požár dostat pod kontrolou.

Fresh Island Festival patří mezi největší oslavy hip hopu a R&B v Evropě. Na letošním ročníku tohoto prestižního hudebního svátku měli vystoupit například rappeři Tyga a Not3s či zpěvačka Stefflon Don. Všechny koncerty byly z bezpečnostních důvodů zrušeny.

Zdroj: NME, Twitter, Facebook, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat