Právě vysíláme

NAYA RIVERA ze seriálu GLEE se pohřešuje. Zřejmě se utopila!

9. července 2020 12:10
NAYA RIVERA ze seriálu GLEE se pohřešuje. Zřejmě se utopila!

Americká herečka Naya Rivera ze seriálu Glee je nezvěstná potom, co se se svým synem vydala plavat a její čtyřletý chlapeček byl posléze nalezen na lodi úplně sám. Je velmi pravděpodobné, že se utopila.

Třiatřicetiletá Rivera, jenž se proslavila coby Santana z Glee se vydala se synem ve středu na jezero Piru. Po několika hodinách byl pak chlapeček nalezen, jak na vypůjčené lodi spí úplně sám. Na sobě měl přitom záchranou vestu. Podle oficiálního vyjádření policie se herečka rozhodla se svým synem plavat, avšak na loď se už vrátil pouze chlapec. Ačkoliv bylo po Naye vyhlášeno pátrání, je velmi pravděpodobné, že se utopila.

Naya Rivera se v roce 2014 provdala za herce Ryana Dorseye a páru se o rok později narodil syn Josey. Dvojice se poté v roce 2018 rozvedla.

Ačkoliv byl seriál Glee velmi úspěšný, nyní je zdá se prokletý. Rivera je totiž možnou třetí hvězdou seriálu, která tragicky zahynula. Herec Corey Monteith alias Finn se v roce 2013 předávkoval drogami, další hvězda Mark Selling pak spáchal sebevraždu poté, co byl obviněn z pedofilie.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat