Právě vysíláme

Ne vždy to bylo růžové. Natočení které scény Přátel bylo pro Courteney Cox opravdu velmi těžké

20. června 2021 13:10
Ne vždy to bylo růžové. Natočení které scény Přátel bylo pro Courteney Cox opravdu velmi těžké

Herci ze seriálu Přátelé se stali přáteli i ve skutečném životě a tvrdí, že natáčení bylo nejlepším obdobím jejich života. Nic však není jen zalité sluncem a občas i práce na ikonické show byla náročná.

Courteney Cox alias Monica se svěřila s tím, jaká chvíle pro ní byla během natáčení opravdu náročná. Herečka se během osmé série snažila otěhotnět se svým tehdejším manželem, hercem Davidem Arquettem. Kvůli genetické poruše ovšem prodělala hned sedm potratů a nedařilo se jí dítě donosit. V seriálu musela navíc natočit scénu, kdy její kamarádka Rachel porodí dceru Emmu„Pamatuji si jeden moment, kdy jsem potratila a zrovna jsme točili scénu, jak Rachel rodí. Bylo to naprosto hrozné, muset být v tyhle momenty vtipná. Bylo to opravdu divné, protože všichni v mé rodině měli děti. Jednoduše přicházelo jedno za druhým a nikdo nic neřešil. Nikdo v rodině neměl problém, tak jsem doufala, že ani pro mě to nebude těžké. Otěhotněla jsem vždy velice lehce, ale bylo těžké plod udržet,“  uvedla Courtney pro NBC.

Po dlouhém trápení nakonec herečka znovu otěhotněla a podařilo se jí děťátko donosit. V roce 2004 pak porodila svou jedinou dceru Coco. Manželství s Davidem ovšem nakonec ztroskotalo, kvůli jeho problémům s alkoholem. Od roku 2013 ovšem Courteney žije s mladším muzikantem Johnnym McDaidem. S ním jí pak seznámil zpěvák Ed Sheeran.

Courteney se svou dcerou

 

Články, které by tě mohly zajímat