Právě vysíláme

„Nebuďme hovada“. Ewu Farnou rozčílila situace kolem Miloše Zemana

11. října 2021 14:21
„Nebuďme hovada“. Ewu Farnou rozčílila situace kolem Miloše Zemana

Česko v posledních dnech řeší nejen volby, ale i zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana, který nemá být dobrý. A ačkoliv se řada lidí oprávněně ptá, jak na tom hlava státu je, najdou se i ti, kteří překračují hranici slušného chování.

Vtípky na internetu o prezidentově smrti, neslušné komentáře a nevhodné fotografie. To jsou věci, které bychom si měli odpustit. Nad tímto hyenismem se na sociálních sítích pozastavila i Ewa Farna a ze srdce napsala, co si myslí. Velmi jí totiž rozčílilo, když se o víkendu objevily na internetu snímky Miloše Zemana při převozu do nemocnice. „Potřebuji se s vámi podělit o své nehudební naštvání. Koukala jsem na zprávy po volbách, protože mě to zajímalo, a vykoukne na mě téměř bezvládné tělo Miloše Zemana, když mu někdo podepírá hlavu a převáží ho ze sanitky do nemocnice. Docela mě to vytočilo a přijde mi to moc. To je tak nedůstojné od lidí. Jestli požadujeme nějakou důstojnost my po vládcích, tak se tak sakra chovejme taky a nefoťme hyenicky pána před osmdesátkou na nemocničním lůžku,“ napsala Ewa v rámci Insta Stories a doplnila, že právo na to, znát zdravotní stav hlavy státu, máme jako obyvatelé České republiky právo.

„Chápu, máme zrovna u prezidenta právo znát jeho zdravotní stav a zda dokáže vykonávat svou funkci, měl by o tom Hrad informovat pravdivě, ale nechovejme se jako hovada. Potají ho tam někde fotit ve škvírce na nemocničním lůžku jako starší osobu je tak nedůstojné a hyenické. Nejsem příznivcem pana Zemana, ale je to starý člověk a nepřijde mi divný, že chátrá. Držme se hranic důstojnosti vůči starým lidem a nefoťme je, když na tom jsou zle, nebo třeba i mimo vědomí. To je příliš vůči komukoli,“ dala rázně vědět slavná zpěvačka.

 

Články, které by tě mohly zajímat