Právě vysíláme

Nechutné chování soutěžící Love Islandu: Sabrina pomočila bezdomovce, pro srandu prý udělá všechno

23. října 2023 14:40
Nechutné chování soutěžící Love Islandu: Sabrina pomočila bezdomovce, pro srandu prý udělá všechno

Reality show Love Island má být sice show o krásných a mladých lidech, ovšem ani to nezaručuje, že se v ní neobjeví podivíni. Velmi zvláštní chování ještě před soutěží projevila tmavovlasá Sabrina.

Sabrina Holotová sice vstoupila Love Islandu jako bombshell do Casa Amor, ovšem ve vile se dlouho neohřála. Tmavovlásku si nevybral žádný soutěžící a Sabrina šla po pár dnech domů. V médiích se ovšem posléze objevila šokující informace o tom, jakou zábavu má ve svém volném čase.

Sabrina se zúčastnila Miss Universe Slovenské republiky, odkud byla ale diskvalifikována. Důvodem mělo být její velmi šokující chování, když vědomě počůrala bezdomovce. Sabrina celou situaci vysvětlila v podcastu K-FUN. „Během Miss Universe jsme šly po natočení klipu s mými třemi kolegyněmi Anabelou, Natálii a Paulou na víno a bavit se. Potřebovala jsem na záchod, tak jsem šla za sloup se vyčůrat. Tak si jdu teda dřepnout a najednou přede mnou někdo leží nějaký člověk. A já si říkám, sakra to je bezdomovec. Ale mně se chtělo strašně čůrat, tak jsem řekla, že se vyčůrám nad něj, tam byl takový kopeček. Tak jsem si dřepla, vyčůrala se a na něj to steklo,“ řekla Sabrina, pro kterou zdá se byla celá situace nadmíru vtipná. Brunetka dokonce arogantně uvedla, že bezdomovec může být rád, že ho pomočila Miss Universe. „Já pro srandu udělám hrozně moc věcí. Já to dělala i vlastně ze srandy, někdy ztratím hranice a kontrolu nad sebou samou,“ dodala.

Sabrina byla po incidentu z Miss vyloučena a o jejích chování se dozvěděli i rodiče. Alespoň před nimi se poté brunetka alespoň trochu zastyděla a tři měsíce se jim prý nedokázala podívat do očí. Trochu pozdě, nemyslíte? Kde asi rodiče udělaly ve výchově chybu?

Články, které by tě mohly zajímat