Právě vysíláme

Nehoda zesnulé herečky Anne Heche má soudní dohru. Žena z Los Angeles chce 46 milionů

22. listopadu 2022 11:00
Nehoda zesnulé herečky Anne Heche má soudní dohru. Žena z Los Angeles chce 46 milionů

Tragická autonehoda zesnulé herečky Anne Heche bude mít soudní dohru. Žena, které Heche vozem zničila dům, žádá odškodnění v ohromné výši.

Anne Heche narazila 5. srpna do domu v Los Angeles. Okamžitě po nehodě její auto vzplálo a herečka byla v kritickém stavu odvezena do nemocnice. Několik dní byla udržována v umělém spánku a poté byla se souhlasem rodiny odpojena od přístrojů a prohlášena za mrtvou. Po smrti se stala dárkyní orgánů.

Hereččino auto prorazilo kuchyň, obývací pokoj, šatnu a prádelnu obytného domu. Jeho obyvatelka Luynne Mishele tak v jeden okamžik přišla o bydlení. Po nehodě vyjádřila žena smutek nad úmrtím Anne Heche. „Zpráva o smrti Anne Heche je zdrcující. Jsem s rodinou, přáteli, a především jejími dětmi, ti všichni teď prožívají obrovský zármutek. Celá tato situace je tragická a nelze ji popsat slovy. Všem, jichž se dotýká, posílám lásku,“ napsala na sociální sítě. Několik měsíců poté ovšem podala žalobu a žádá odškodnění ve výši 46 986 000 Kč. Dle serveru Entertainment Tonight chce peníze za nedbalost, neoprávněný vstup a citovou újmu. Ženu prý sužují noční můry a má i strach vyjít na ulici.

Dům Luynne Mishele

 

Články, které by tě mohly zajímat