Právě vysíláme

Nejoriginálnější žádost o ruku. Týpek vytvořil o sobě a své přítelkyni animovanou pohádku!

11. ledna 2020 14:10
Nejoriginálnější žádost o ruku. Týpek vytvořil o sobě a své přítelkyni animovanou pohádku!

Žádost o ruku by měla být nezapomenutelným zážitkem a každá budoucí nevěsta by si tento okamžik měla pamatovat do konce života. A to rozhodně snoubenka Sthuthi David bude!

Sthuthi vyhrála partnerskou loterii a má báječného přítele jménem Lee. Ten pro ni totiž připravil zásnuby, na které bude jistě ještě dlouho vzpomínat. A pozor, tohle jsou opravdu jedny z nejoriginálnějších žádostí o ruku, které jste kdy viděli!

Lee chtěl svou přítelkyni vážně překvapit a několik měsíců pracoval na animované verzi pohádky Šípková Růženka, kterou upravil a sebe zobrazil coby prince a Sthuthi jako princeznu. Jednoho dne pak vzal svou budoucí ženu do kina a zpočátku to vypadalo jako obyčejné rande zamilovaného páru. Hned poté se ovšem vše změnilo.

Když Sthuthi uviděla na plátně běžet podivnou verzi Šípkové Růženky, vůbec nevěděla, co se děje. Když potom ovšem v kresleném princi poznala svého přítele, začala postupně tušit, kdo v tom má prsty. Ve chvíli, kdy pohádkový princ vytáhl snubní prsten, ho navíc vytáhl i Lee a před svou přítelkyní poklekl s onou důležitou otázkou.

Shuthi byla pochopitelně nadšená a s žádostí o ruku souhlasila. Která žena by ostatně po takových krásných zásnubách řekla, ne, že?

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat