Právě vysíláme

Nejpopulárnější YouTuber má nejkrásnější tvář na světě, porazil slavné zpěváky i herce

6. ledna 2021 13:10
Nejpopulárnější YouTuber má nejkrásnější tvář na světě, porazil slavné zpěváky i herce

YouTuber říkající si PewDiePie si vzal v roce 2020 na pár měsíců pauzu, médiím ale neunikl. Žebříček TC Candler zvolil jeho tvář nejkrásnější roku 2020.

Ještě před deseti lety si Felix Kjellberg vydělával prodejem hot dogů na ulici. Pak ho ale zaujal YouTube a rozhodl se založit si na něm profil. Netrvalo to dlouho, a jeho kanál začal získávat na popularitě. Ještě loni patřil jeho kanál k nejsledovanějším. V roce 2020 se i kvůli novým pravidlům YouTube rozhodl dát si na pár měsíců pauzu a ztratil se fanouškům z očí.

Nyní se PewDiePie, jak si Kjellberg říká, dostal znovu do popředí, když byl jeho obličej v žebříčku TC Candler zvolen nejkrásnější tváří roku. Jednatřicetiletý YouTuber vítězství oslavil v jednom ze sdílených videí. „Ano, konečně jsme to dokázali! Jsme první, baby,“ měl radost.

Kjellberg v anketě porazil spoustu známých zpěváků i herců, mezi nimi například Chrise Hemswortha, Jasona Derulo nebo Justina Biebera.

Do povědomí českých fanoušků se dostal i díky pořadu StarDance… Když hvězdy tančí, když Marek Eben chybně přeložil jeho přezdívku PewDiePie jako „chcíplý dort v kostelní lavici“, za což čelil spoustě negativních reakcí.

Zdroj: Metro, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat