Právě vysíláme

„Nejsem na kočky,“ tvrdil o sobě mladík. Po návštěvě útulku však brzy změnil názor!

15. srpna 2018 10:32
„Nejsem na kočky,“ tvrdil o sobě mladík. Po návštěvě útulku však brzy změnil názor!

Při návštěvě útulku přiznal Larry Ritchie několikrát, že nechce kočku. Odolal tlaku od přítelkyně a zaměstnanců v útulku a stál si za svým. Jenže poté přišel zlom. Co se mu stalo? Vše vám prozradíme!

Larry s přítelkyní narazili na malou kočku jménem Nirvana. Tu chovají v útulku od té doby, co ji našli opuštěnou se sourozenci v papírové krabici. Podle chovatelů byla velmi stydlivá, bála se lidí a neměla ráda, když ji někdo drží v náruči. Jakmile ale spatřila mladý pár, ihned se změnila: skákala po Larrym, chtěla se mazlit. Nikdo nevěděl, co s malou kočkou je! Larry si ale stále nebyl jist. Nirvanu neadoptoval a s přítelkyní opustili útulek bez kočky.

Rozhodnutí nechat Nirvanu v útulku Larryho trápilo. Na cestě domů se nemohl soustředit. Pochyboval, zda se rozhodl správně. Nakonec si to rozmyslel a řekl přítelkyni, že Nirvanu chce adoptovat. Ta okamžitě zavolala do útulku a po krátkém hovoru vyřídila Larrymu tuhle zprávu: „Mám pro tebe dobrou a špatnou zprávu. Ta špatná je, že kočka je adoptovaná. Ta dobrá je, že jsme ji právě adoptovali my!“

Pár si tak vyzvedl šťastnou malou kočku a vzal si ji k sobě. Nirvana prý ihned zapadla do nového prostředí a maximálně si to užívá. Z Larryho Ritchieho se navíc oficiálně stal milovník koček!

 

Zdroj: TheDodo, Facebook


Proč kočky nenávidí vodu?
[/clanek]

Články, které by tě mohly zajímat