Právě vysíláme

Největší rodina v Británii se ještě rozroste. Maminka Sue čeká 22. dítě!

21. října 2019 12:10
Největší rodina v Británii se ještě rozroste. Maminka Sue čeká 22. dítě!

Sue a Noel z Velké Británie spolu začali chodit jako náctiletí a nyní mají rodinu, která je tou nejpočetnější v Británii. 21 dětí je však pro tento trochu podivínský pár málo a Sue oznámila, že čeká další dítě!

Sue svého prvního syna porodila v pouhých 14 letech. Od té doby vzala rození dětí jako své životní poslání a před časem se jí narodilo 21. dítě. Ani tak obrovská rodina ovšem ženě nestačí a nyní na svém YouTube kanálu oznámila, že čeká další dítě a je v patnáctém týdnu těhotenství. „Čekáme další dítě, již brzy bychom měli vědět pohlaví. Doufáme, že to bude kluk,“ řekla maminka početné smečky která sčítá Chrise (30), Sophii (25), Chloe (23), Jacka (22), Danile (20), Luka (18), Millie (17), Katie (16), Jamese (15), Ellie (14), Aimee (13), Joshe (12), Maxe (11). Tillie (9), Oscara (7), Caspera (6), Hallie (3), Pheobe (2), Archieho (18 měsíců) a Bonnie, která se narodila v loňském listopadu.

Život s tolika dětmi je náročný a péče o ně zabere 24 hodin denně. Sue a Noel ještě ke všemu musí samozřejmě vydělávat peníze, aby tu svou malou školku uživili. Manželé provozují pekárnu, kde jim pomáhá i dcera Sophie, která už je sama matkou a má tři malé děti. A ačkoliv se rodiče prý snaží dát svým dětem to nejlepší, rozhodně si nemohou dovolit kupovat jim ty nejdražší věci. Jen týdenní nákup potravin je totiž prý stojí přes 10 tisíc korun. Svého rozhodnutí mít tak velkou rodinu ale rozhodně nelitují.

 

Zdroj: LadBible

Články, které by tě mohly zajímat